Collage af billeder af Beredskabsstyrelsen i aktion.

Se, hør og oplev Beredskabsstyrelsens opgaveløsninger i det danske samfund ved Action24.

Beredskabsstyrelsen er en del af Danmarks katastrofeberedskab. Derfor bakker vi op om Action24 og deltager med både personel, materiel og ekspertviden på beredskabsområdet. Kom forbi og se, hør og oplev Beredskabsstyrelsens opgaveløsninger i det danske samfund.

 

Hvordan forbereder man sig på stormflod? Hvad gør Beredskabsstyrelsen, når jordskælv rammer i andre lande? Eller hvordan får du som borger besked, når myndighederne varsler i Danmark?

 

Beredskabsstyrelsen stiller med alt fra de store køretøjer, der rykker ud til brand og klimahændelser til vores ekspertberedskaber på det kemiske og nukleare område. Du kan også møde de særlige redningshunde, der kommer på arbejde ved eftersøgninger eller selv prøve kræfter med redningsarbejdet i højderne. På havnen i Fredericia kan du blive klogere på vores arbejde for bekæmpelse af forurening til søs.

 

- Vi er glade for initiativet om et så stort og fælles fokus på forsvar og beredskab i Danmark. Beredskabsstyrelsen ser frem til at bidrage til Action24 med et særligt fokus på klimahændelser, kriser og beredskab – både nationalt og internationalt, siger direktør Laila Reenberg.

 

For yderligere information om Action24 henvises til www.folkogsikkerhed.dk/action24