[Oprindeligt publiceret af Beredskabsstyrelsen]

Når Beredskabsstyrelsen Sjælland slår dørene op til åbent hus-arrangement på lørdag fra klokken 10.00 til 14.00, venter der en masse spændende aktiviteter og oplevelser for de besøgende, hvad enten de er børn eller voksne.


Børnene kan f.eks. prøve at være brandmand for en dag og få taget et billede i en rigtig brandmandsuniform.


Gode råd til en sikker sommer

Ved åbent hus-arrangementet er der blandt andet demonstration af, hvor galt det kan gå, når man tænder op i sin grill på den forkerte måde. Og så kan gæsterne få gode råd og vejledning med på vejen, når de skal hjem og tænde sankthansbålet samme aften.


Til arrangementet er der også mulighed for at prøve kræfter med frigørelsesudstyr, som bruges til at klippe i biler med, når trafikofre skal frigøres. De besøgende kan også se en udstilling af udrykningskøretøjer og udstyr og få information om førstehjælp, herunder betjening af hjertestarter.


Klokken 12.00 vil der være en udrykningsøvelse, der præsenterer, hvad beredskabscenterets materiel og mandskab kan.


Om Beredskabsstyrelsen Sjælland

Beredskabsstyrelsen Sjælland er et af Beredskabsstyrelsens seks operative beredskabscentre. Centret er beliggende i Næstved og opretholder et døgnbemandet udrykningsberedskab, der kan rykke ud i tilfælde af større eller komplekser ulykker, som kræver specialviden, avanceret udstyr eller meget mandskab.


Læs mere om Beredskabsstyrelsen Sjælland ved at følge linket i højre kolonne. Her er der også links til invitation og program for arrangementet.