[Oprindeligt publiceret af Beredskabsstyrelsen]

De omkring 20.000 brugere, der endnu ikke har opdateret til de nyeste versioner af app’en Mobilvarsling, vil via beskeder fra app’en i den kommende tid blive opfordret til at gøre det, da de ellers ikke vil kunne modtage advarsler.

Årsagen er, at Beredskabsstyrelsen har skiftet den leverandør, der står for den tekniske udsendelse af advarsler til app’en Mobilvarsling. Da den tidligere leverandør lukker ned for brug den 28. januar, skal brugere, der endnu ikke har gjort det, hente den nyeste version af Mobilvarsling i App Store eller Google Play for fortsat at modtage advarsler i app’en.

Sådan gør du
Hvis du skal opdatere Mobilvarsling til den nyeste version, kan du enten opdatere direkte via links i højre kolonne på denne side eller ved at søge på ’Mobilvarsling’ i App Store eller Google Play/Google Butik.

Nye brugere kan hente app’en de samme steder.

Om Mobilvarsling
Beredskabsstyrelsens advarsels-app, Mobilvarsling, er hentet over 150.000 gange, siden den blev lanceret i februar 2016. App’en kan advare brugerne med en besked på deres mobiltelefoner, når myndighederne udsender advarsler, der gælder for de områder, de har valgt, eller dér, hvor de befinder sig.

Mobilvarsling udsender udvalgte advarsler om farligt vejr, akutte spærringer af motorveje og broer samt beredskabsmeddelelser fra myndighederne. App’en er udarbejdet af Beredskabsstyrelsen i samarbejde med Rigspolitiet, DMI og Vejdirektoratet.

Læs mere på mobilvarsling.dk.