[Oprindeligt publiceret af Beredskabsstyrelsen]

Hvilke udviklingstendenser og udfordringer kan myndigheder, organisationer og virksomheder komme til at stå overfor i fremtiden – og hvordan kan man bruge øvelser effektivt til at forberede sig på dem? Det er fokus for et øvelsesseminar, der gennemføres på Odense Congress Center den 30. maj 2017.

På seminaret samles deltagere fra myndigheder og private virksomheder. Tilmeld dig seminaret og hør Institut for Fremtidsforskning, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, Beredskabsstyrelsen, Konsulenthuset Villa Venire m.fl. give deres bud på udfordringerne og på, hvordan man gennem øvelser kan udvikle sin robusthed og kapacitet som myndighed, organisation eller privat virksomhed.

Deltagelse i seminaret giver enestående muligheder for at netværke på tværs af offentlige og private virksomheder, ligesom der i kompetencearenaen vil være mulighed for at tale med oplægsholderne og andre og høre, hvordan de arbejder med seminarets temaer i praksis. En aktiv og lærerig dag med masser af ny viden og inspiration.

Om Øvelsesseminar
Øvelsesseminar henvender sig til dig, der arbejder med beredskab og krisestyring i det offentlige eller private. Sidste år havde Øvelsesseminar omkring 150 deltagere.

Øvelsesseminar arrangeres af Det Centrale Øvelsesforum, der er et samarbejde mellem Rigspolitiet, Sundhedsstyrelsen, Værnsfælles Forsvarskommando og Beredskabsstyrelsen.