[Oprindeligt publiceret af Beredskabsstyrelsen]

Oversvømmelser, terror og cyberangreb er bare nogle af de ulykker og kriser, der har ramt Danmark i de seneste år. Fælles for dem er, at det er ekstraordinære hændelser, der har udfordret samfundets – og særligt myndigheders og virksomheders – evne til krisehåndtering.

KRISESTYRING er et nyhedsbrev fra Beredskabsstyrelsen, der holder medarbejdere og organisationer opdateret med, hvad der rører sig inden for området. Nyhedsbrevet indeholder bl.a. de nyeste bud på, hvordan man bedst håndterer større ulykker og kriser, indblik i den aktuelle forskning og information om, hvilke netværk, uddannelser og arrangementer der findes inden for fx stabsarbejde, planlægning og krisekommunikation.

Mere modstandsdygtighed under kriser
- Vi vil gerne give medarbejdere og chefer i myndigheder og virksomheder bedre muligheder for at gøre deres organisationer stærkere og endnu mere modstandsdygtige under kriser. Det håber vi, at vores nyhedsbrev kan bidrage til at sætte fokus på, fortæller kommunikationschef i Beredskabsstyrelsen, Thomas Dybro Lundorf.

Via links i højre kolonne kan du se en browserversion af KRISESTYRING #1 og tilmelde dig nyhedsbrevet.

Beredskabsstyrelsen forventer at udsende 2-4 udgaver af KRISESTYRING om året.