[Oprindeligt publiceret af Beredskabsstyrelsen]

Unge, der er i gang med eller overvejer at aftjene deres værnepligt ved Beredskabsstyrelsen, kan nu følge deres tjenested på Facebook. Det samme kan frivillige i det statslige redningsberedskab og andre med interesse i beredskab og styrelsen.

Profilerne henvender sig især til nuværende og potentielle værnepligtige og frivillige, fortæller Beredskabsstyrelsens kommunikationschef, Thomas Dybro Lundorf:

- F.eks. kan man via centerets Facebook-profil med tiden få et indblik i, hvad det vil sige at aftjene sin værnepligt eller være tilknyttet som frivillig ved at læse om andres oplevelser og praktiske erfaringer. Styrken ved sociale medier er jo netop, at der er mulighed for samspil mellem mange mennesker online.

Et virtuelt mødested
Profilerne skal bruges som et virtuelt mødested, hvor folk med tilknytning og interesse i beredskabscentret kan udveksle viden, erfaring og oplevelser. De vil løbende blive opdateret med aktuelt nyt og små historier om aktiviteterne i beredskabscentret.

Beredskabsstyrelsen er i alt gået i luften med seks nye profiler: En for hver af styrelsens seks operative beredskabscentre - Beredskabsstyrelsen Bornholm, Beredskabsstyrelsen Hedehusene, Beredskabsstyrelsen Midtjylland, Beredskabsstyrelsen Nordjylland, Beredskabsstyrelsen Sjælland og Beredskabsstyrelsen Sydjylland. 

Følg links øverst i højre kolonne for at se Beredskabsstyrelsens Facebook-profiler.