[Oprindeligt publiceret af Beredskabsstyrelsen]

Det Centrale Øvelsesforum, som har sit sekretariat i Beredskabsstyrelsen, har udsendt invitation til aktører inden for redningsberedskabet til dette års øvelsesseminar.
 

Som deltager i dette års øvelsesseminar får du mulighed for at høre en række indlæg fra førende forskere og forskellige myndigheder med særlig fokus på evaluering, og hvordan arbejdskulturen kan ændres, så vi lærer af vores fejl i stedet for at gentage dem.
 

Dagen vil også byde på en workshop, hvor du kan være med til at sætte dit præg på, hvordan beredskabet fremover arbejder med læring og evaluering af øvelsesaktiviteter. Desuden vil der være mulighed for at udveksle erfaringer om øvelser med en bred kreds af beredskabsaktører.
 

Et forum til styrkelse af øvelseskulturen i Danmark
Det Centrale Øvelsesforum består af Beredskabsstyrelsen, Forsvarskommandoen, Rigspolitiet og Sundhedsstyrelsen. Forummet arbejder for at styrke øvelseskulturen i Danmark på lokalt og regionalt niveau.
 

Øvelsesseminar 2011 foregår den 11. maj på Dalum Landbrugsskole i Odense, og der er stadig ledige pladser. Sidste tilmeldingsfrist er den 4. maj.