Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Kommune og Borger 
Skolematerialer
 

Skolematerialer 

Beredskabsstyrelsens undervisningsmaterialer til grundskolen retter sig mod elever i henholdsvis 0.-1. og 4.-5. klasse.


Skolelærere og brandfolk er enige om, at de gode vaner, der grundlægges i barndommen, følger med i resten af livet: Brandsikre børn bliver brandsikre voksne.


Målet med Beredskabsstyrelsens skolematerialer er derfor, at børn skal lære om ild og brandsikkerhed, så de bliver mere bevidste om farerne og kan reagere rigtigt, hvis der opstår brand. Alle skoler opfordres til at bestille materialerne og anvende dem i undervisningen.


Brandforebyggelse på skemaet i uge 40

Uge 40 er udpeget som en årligt tilbagevendende brandforebyggelsesuge. Hvert år sætter grundskoler over hele landet således brandforebyggelse på skemaet i uge 40. Beredskabsstyrelsen tilbyder alle landets grundskoler undervisningsmateriale til anvendelse i uge 40. Materialet er gratis og sendes uden beregning til skolen. Læs mere om uge 40 via linket i højre kolonne.


Undervisningsmaterialerne

Der tilbydes to forskellige materialer, dels ’Lær om brand’, der er udarbejdet til brug i 0. og 1. klasse, dels ’Ild - en farlig ven’, hvor målgruppen er eleverne i 4. og 5. klasse.

Bestilling af undervisningsmaterialer til brug i uge 40 åbner primo juni 2018.
Det vil være muligt at bestille både ”Lær om brand” og ”Ild – en farlig ven” via et online bestillingsmodul på denne side i juni 2018.


Sidst opdateret 28-03-2018 - kl. 12:22

Bestil materialer HER:

Bestilling af undervisningsmaterialer til brug i uge 40 åbner primo juni 2018.

Kontakt

Kommune og Borger
kob@brs.dk