Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Kommune og Borger 
Skolematerialer
 

Skolematerialer 

Beredskabsstyrelsens undervisningsmaterialer til grundskolen retter sig mod elever i henholdsvis 0.-1. og 4.-5. klasse.


Skolelærere og brandfolk er enige om, at de gode vaner, der grundlægges i barndommen, følger med i resten af livet: Brandsikre børn bliver brandsikre voksne.


Målet med Beredskabsstyrelsens skolematerialer er derfor, at børn skal lære om ild og brandsikkerhed, så de bliver mere bevidste om farerne og kan reagere rigtigt, hvis der opstår brand. Alle skoler opfordres til at bestille materialerne og anvende dem i undervisningen.


Brandforebyggelse på skemaet i uge 40

Uge 40 er udpeget som en årligt tilbagevendende brandforebyggelsesuge. Hvert år sætter grundskoler over hele landet således brandforebyggelse på skemaet i uge 40. Beredskabsstyrelsen tilbyder alle landets grundskoler undervisningsmateriale til anvendelse i uge 40. Materialet er gratis og sendes uden beregning til skolen. Læs mere om uge 40 via linket i højre kolonne.


Undervisningsmaterialerne

Der tilbydes to forskellige materialer, dels ’Lær om brand’, der er udarbejdet til brug i 0. og 1. klasse, dels ’Ild - en farlig ven’, hvor målgruppen er eleverne i 4. og 5. klasse.


Du kan anvende en af disse to indgange til vores bestillingsmodul:

 

Der er mulighed for at tilføje begge typer af klassesæt i samme bestilling.


Sidst opdateret 13-09-2017 - kl. 13:07

Bestil materialer HER:


Du kan anvende en af disse to indgange til vores bestillingsmodul:


 

Der er mulighed for at tilføje begge typer af klassesæt i samme bestilling.

Bestillingsfrist: Undervisningsmateriale bestilt senest mandag den 25. september 2017 leveres til brug i uge 40. Materialer bestilt efter fristen tilsendes snarest derefter og så længe lager haves.

Kontakt

Kommune og Borger
kob@brs.dk